3 июл. 2007 г., 11:55

Днес 

  Поэзия
828 0 0


Днес какво ли се случи с мен?


Разминават се думи и чувства,

сякаш малък и зъл таласъм

прави думите тъй непослушни.


И клавишите са мързеливи,

и екранът не е искрящ.

Редовете - невзрачни и сиви,

на стиха, който иска да бъде блестящ.

© Людмила Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??