Преди да те намеря страстна
и аз не вярвах толкова в чудеса.
Днес дарявам само откровение,
няма рози за теб, нито шоколад,
но все повече ще се обичаме,
защото имаме мечта и чувство.
Ето го поредното реално чудо.
По дяволите многознайковците,
вярвай в мен – знаещия всичко.
Ще ти кажа защо се случва това.
За да цениш вкуса на шоколада
и вечното послание на розите.
© Васил Георгиев Все права защищены
Много харесах!Честит празник на любовта и виното!