Feb 14, 2013, 12:46 PM

Днес дарявам само откровение 

  Poetry » Love
748 0 1

 

Преди да те намеря страстна

и аз не вярвах толкова в чудеса.

Днес дарявам само откровение,

няма рози за теб, нито шоколад,

но все повече ще се обичаме,

защото имаме мечта и чувство.

Ето го поредното реално чудо.

По дяволите многознайковците,

вярвай в мен – знаещия всичко.

Ще ти кажа защо се случва това.

За да цениш вкуса на шоколада

и вечното послание на розите.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??