24 янв. 2024 г., 23:12

Днес открих Човек 

  Поэзия » Другая
123 0 1

Вървя по улицата заледена
и неусетно паднах по очи.
Един човек колата спря до мене.
То имало на този свят добри!

 

Закара ме до вкъщи и заплаках,
от болка не, за този мил Човек!
Пари не иска и "мерси" не чака.
За всички - пример в този мрачен век!

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??