24 ene 2024, 23:12

Днес открих Човек 

  Poesía » Otra
126 0 1

Вървя по улицата заледена
и неусетно паднах по очи.
Един човек колата спря до мене.
То имало на този свят добри!

 

Закара ме до вкъщи и заплаках,
от болка не, за този мил Човек!
Пари не иска и "мерси" не чака.
За всички - пример в този мрачен век!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??