24.01.2024 г., 23:12 ч.

Днес открих Човек 

  Поезия » Друга
128 0 1

Вървя по улицата заледена
и неусетно паднах по очи.
Един човек колата спря до мене.
То имало на този свят добри!

 

Закара ме до вкъщи и заплаках,
от болка не, за този мил Човек!
Пари не иска и "мерси" не чака.
За всички - пример в този мрачен век!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??