22 янв. 2014 г., 20:58

Дни 

  Поэзия
573 0 3

Дойде за малко,

каза ми,

остана.

В празника ми делник,

в делника ми рана.

Не си отиваш,

заминаваш -

когато си поискаш и решиш.

Внезапно връщаш се, мълчиш.

Отворен ден, затворена врата -

посоки пет, пътеката една.

Разплитам мисли,

брод с думи не намирам.

Така на двата бряга

на общата река

мостове не градихме,

а плетохме въжета от любов....

И пак сега така?

И докога?

А в пет посоки тегли ме света,

а зная - пак към теб ще тръгна.

Къде е раят?

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??