***
Превъзхнод(ен)на си, божествено творение
или грешка!?
Нима Бог (Всемира) допуска грешки?
Художествен шедьовър или изпусната щриха?
Събрал(а) в себе си всичко красиво и човешко
(вселена).
Но една частица липсва...
Липсваща хромозома?!
Нещо е пропуснал творецът!
От красивия пъзел се губи едно парче:
— Боже, нима си забравил да му(ѝ)
дадеш сърце?!
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены