19.10.2016 г., 14:36 ч.

ДНК 

  Поезия » Любовна
444 3 1

***

Превъзхнод(ен)на си, божествено творение 

или грешка!?

 

Нима Бог (Всемира) допуска грешки?

Художествен шедьовър или изпусната щриха?

 

Събрал(а) в себе си всичко красиво и човешко 

(вселена).

 

Но една частица липсва...

Липсваща хромозома?!

Нещо е пропуснал творецът!

 

От красивия пъзел се губи едно парче:

— Боже, нима си забравил да му(ѝ) 

дадеш сърце?!

***

 

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш уникален стил, пишеш от душа, с емоции и общочовешки, но и строго индивидуално във всеки! Хареса ми много!
Предложения
: ??:??