Обичам те! Почти до неприличие!
Без думи! Без умора! Като тайнство!
Откривам те, създавам те, извайвам
до най-невероятната и мъничка подробност -
очите ти... и тялото, достойнства... странности.
Обичам те до лудост, до самозабрава!
Така безумно, нелогично... И съжалявам,
че без да искам, ти причинявам болка!
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
че любовта е преди всичко болка...
хубаво казано и написано..
Веси, най-сърдечно..