3 мая 2022 г., 08:57

До края на тъгата ще мечтая... 

  Поэзия » Любовная, Другая
174 2 0

До края на тъгата ще мечтая

и в новото начало на Вселена.

През ада си ще мина и до Рая

душата ми ще стигне откровена.

 

И в новото начало на Вселена

ще бъда влюбен в тебе звездострунно.

Най- чистата ми обич устремена

със тебе ще се слее, вярвам, чудно.

 

Ще бъда влюбен в тебе звездострунно

и повече отвсякога щастлив.

Галактики божествено, пробудно,

ще славят с оди твоя дух красив.

 

И повече отвсякога щастлив

ще те целуна творчески в безкрая.

В очакване на свят по- справедлив

до края на тъгата ще мечтая.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??