До поискване
Не знам дали ще те дочакам,
тежи ми вече Вярата във "Ние",
злорадства и Съдбата ми на прага,
последен миг, преди да ме открие
и да получа своя пай от блюдото,
изготвено за другите... орисване,
оставям ти следа към Чудото
във стих със надпис... "До поискване".
© Петър Трифонов Все права защищены