Aug 11, 2010, 9:26 AM

До поискване 

  Poetry » Love
792 0 5

                                                   До поискване

 

 

 

 

Не знам дали ще те дочакам,

тежи ми вече Вярата във "Ние",

злорадства и Съдбата ми на прага,

последен миг, преди да ме открие

и да получа своя пай от блюдото,

изготвено за другите... орисване,

оставям ти следа към Чудото

във стих със надпис... "До поискване".

 

© Петър Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??