11.08.2010 г., 9:26 ч.

До поискване 

  Поезия » Любовна
785 0 5

                                                   До поискване

 

 

 

 

Не знам дали ще те дочакам,

тежи ми вече Вярата във "Ние",

злорадства и Съдбата ми на прага,

последен миг, преди да ме открие

и да получа своя пай от блюдото,

изготвено за другите... орисване,

оставям ти следа към Чудото

във стих със надпис... "До поискване".

 

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??