17 мая 2017 г., 05:56

До после 

  Поэзия » Свободный стих
390 0 0

До после 


А всъщност беше август 
Не помня сега се уча да забравя
До после и няма след това
Само пепелник, фасове и чаши със вода
Понякога е по-добре така 
Да няма после и след това
Сега е май, а сякаш събира септември 
До после, а прескачаме месеци 
И гоним лета 
До през онези августовски жеги
И след това 
Събирам огарки и няма тишина
До после , телевизора напомня в позната мелодия , че ни няма
След това и намаляваме звука 
Закъсняхме, а по принцип е толкова рано 
До изгрев след залез 
До после
Ще се чуем през август, а всъщност е май 

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??