До после
А всъщност беше август
Не помня сега се уча да забравя
До после и няма след това
Само пепелник, фасове и чаши със вода
Понякога е по-добре така
Да няма после и след това
Сега е май, а сякаш събира септември
До после, а прескачаме месеци
И гоним лета
До през онези августовски жеги
И след това
Събирам огарки и няма тишина
До после , телевизора напомня в позната мелодия , че ни няма
След това и намаляваме звука
Закъсняхме, а по принцип е толкова рано
До изгрев след залез
До после
Ще се чуем през август, а всъщност е май
© Мила Всички права запазени