Закърпено –
на овдовели принципи
с нахапано до кърваво
… по устните…
по прага ми –
подгонени към никъде
в контури от листа
пропити в залези…
прелитат чайки!
… в безтегловно синьо
предъвкват синори
избрулени от влакове…
(а в малки шепи днес бе истинско…)
така е с всички рани
… до привикване…
© Бехрин Все права защищены