22 июн. 2011 г., 16:57

До следващия прилив 

  Поэзия
784 0 0

 

 

До следващия прилив

 

Що ли вълните те мамят, Море,

че не искат далече да скитат?

Силни, единни, свободни нощес

бряг заляха, играха на прилив.

 

Как ги привлече обратно при теб,

кротки и мили, забравили суша?

Нежно-приканващо пееш, Море,

щом те чуят, се връщат да слушат.

 

 

© Ани Виделова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??