6 июн. 2013 г., 10:24

... до своите емигранти (вдъхновено от Загора) 

  Поэзия » Гражданская
412 0 0

Не жали, мой гларус ранен!

Болката ти се лекува!

Чакам да се върнеш при мен!

Времето не ме интересува!

За теб ще пуши палав комин!

Ще те чака дъхава манджа!

Знай, че ти не си един!

Много чеда чакам да се върнат,

трябва да ти кажа!

Докато вашият плач стига до ушите ми,

докато стигат, като дъжда, до мене сълзите ви,

ще ви чакам! Времето не ме интересува!

Вашето завръщане ще сънувам!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??