31 окт. 2008 г., 11:28

До теб 

  Поэзия
802 0 14
 

Вярата поражда чудеса.

Не унивай.

Има път в гората

между

клони,

корени,

стебла;

спъваш се,

ала вървиш нататък.

Не допускай

болката,

страха...

Не разбивай

чудото в зародиш.

Вярата

е сила

и съдба,

ако  ти поискаш,

тя ще те проводи.

Чувал ли си

смисъл

как расте,

щом душата

с вяра го полива!

Не унивай.

Ето ме,

до теб -

вяра

и

надежда

ти наливам!

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??