Аз съм майка и ще си имам бебе!
Място под небето, за него, специално, требе!
Животните у нас, аз бързам да изхвърля,
болести пренасят, те, и стаята му се измърля!
Уличните кучета, няма аз да храня,
Че моето дете, излезе ли от баня, трябва да е чисто.
На земята тях не трябва да ги има!
Звъня на общината, да идва да ги взима!!!
Аз съм майка и ще имам бебе,
а гълъби летят ми над главата,
Място нямат, вече на земята.
Нищо, че преди, ми ядяха от ръката.
Аз съм майка, и ще имам бебе,
а бездомни котки, вънка, има.
Ако бебето ми хване краста,
ще направя драма, невъобразима!
Мравки, мишки, охлюви и птици,
всичките ви взех на мушка!
Утре ще вървя до магазина
и мислете му, като си купя пушка.
Автор: Десислава Стоянова
© Елмаз Все права защищены