21 июл. 2018 г., 11:35  

Добротворèне 

  Поэзия » Для детей
714 0 0

Достатъчно ми
е да знам, че мързел с труд
церѝ се, мамче!

 

Достатъчно ми
е за знам, че уча ли,
добро е, мамче!

 

Достатъчно ми
е да знам, че трябва да
помагам, мамче!

 

Достатъчно ми
е да знам, че с труд човек
се става, мамче!

 

.................................................................

 

Човек роден е,
мило мамче! - Знам, че - за
добротворèне!

 

................................................................

 

И подир тези
думи знам, че тебе най
обичам, мамче!

© Стоян Минев Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Добросторци »

16 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??