23 сент. 2021 г., 21:19

Добър вечер 

  Поэзия » Философская
361 4 7

Добър вечер, моя тъжна планета!

Добър вечер, мой несбъднат нов свят!

Отлетяха мечтите и ето...

няма връщане вече назад!

 

Отлетяха безмълвните спомени.

С тях отлитнаха старите дни.

В две очи - две сълзи неотронени!

Чакан дъжд... но дъждът не вали!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??