23.09.2021 г., 21:19 ч.

Добър вечер 

  Поезия » Философска
362 4 7

Добър вечер, моя тъжна планета!

Добър вечер, мой несбъднат нов свят!

Отлетяха мечтите и ето...

няма връщане вече назад!

 

Отлетяха безмълвните спомени.

С тях отлитнаха старите дни.

В две очи - две сълзи неотронени!

Чакан дъжд... но дъждът не вали!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??