29 янв. 2019 г., 22:32

Докачливост 

  Поэзия
586 1 4

Много са чувствителните хора,

само малка скоба да отворим,    

докачливите не влизат в сбора,

но пък се натрапват във разбора.

 

Тъй защото всички докачливи

мислят си че храстите бодливи

никнат по света да ги закачват

лично тях и бързат да изграчат.

 

Що така са, сигурно си знаят,

чекнат ли се себе си да смаят,

а чувствителните уважение 

заслужават, без съмнение.

© Диди Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??