4 сент. 2016 г., 21:46

Докато двете ни вселени се прегръщат... 

  Поэзия » Эротическая
591 1 4

***
Р.Чакърова 
  
   Така ефирна е завивката от пръсти, 
   покрила голата ми женска същност... 
   Целуваш... Значи, че ще спим до късно... 
   ДОКАТО ДВЕТЕ НИ ВСЕЛЕНИ СЕ ПРЕГРЪЩАТ... 
   Навява хлад и чувство за божественост, 
   Дъхът ти пази равновесие по моите къдрици,
   а совите, стаени в тъмното на кестена, 
   четат поеми... Но нали и те са птици... 
   Мирише на живот, на топла угар... 
   И устните ни бавно ни завръщат 
   към мисли за криле и нещо друго... 
   Докато двете ни вселени се прегръщат... 

Лондон 2016 '
   
   
   
   
   
   
   
 

© Rositsa Chakarova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??