Докато съм жива безумно ще обичам!
Докато съм жива искам да те имам!
Докато съм жива искам да оставя следа -
незаличима и ярка, завинаги!
Докато съм жива ще ценя
всички приятели, познати, теб.
Докато съм жива, че и след това,
ще са живи следите ви в сърцето ми.
Обичам ви!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены
Благодаря ти за коментара!