24.05.2007 г., 8:14 ч.

Докато съм жива  

  Поезия
659 0 10

Докато съм жива безумно ще обичам!
Докато съм жива искам да те имам!
Докато съм жива искам да оставя следа -
незаличима и ярка, завинаги!


Докато съм жива ще ценя
всички приятели, познати, теб.
Докато съм жива, че и след това,
ще са живи следите ви в сърцето ми.

Обичам ви!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??