May 24, 2007, 8:14 AM

Докато съм жива  

  Poetry
660 0 10

Докато съм жива безумно ще обичам!
Докато съм жива искам да те имам!
Докато съм жива искам да оставя следа -
незаличима и ярка, завинаги!


Докато съм жива ще ценя
всички приятели, познати, теб.
Докато съм жива, че и след това,
ще са живи следите ви в сърцето ми.

Обичам ви!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??