6 сент. 2009 г., 10:17

Докогато! 

  Поэзия
982 0 8

 

 

 

Зелено ми е на сърцето -

пониква  с младата трева

очакване за жежко лято...

 

Свежо ми е сред полето -

отпивам капките роса,

небето в тях е влято...

 

Загледана ми е душата

през май - до август ще е сляпа...

какво от туй, сега е рай –

 

ще се нагледам... докогато!

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??