Зелено ми е на сърцето -
пониква с младата трева
очакване за жежко лято...
Свежо ми е сред полето -
отпивам капките роса,
небето в тях е влято...
Загледана ми е душата
през май - до август ще е сляпа...
какво от туй, сега е рай –
ще се нагледам... докогато!
© Неделина Кабаиванова All rights reserved.