30 апр. 2023 г., 18:12

Докосване 

  Поэзия » Любовная
613 1 2

Сестра си на морето - вече зная,

че то безкрайно много те обича,

с вълните си понесло към безкрая

усмивката на влюбено момиче!

 

И синьото тъй много ти отива - 

с онази неизказана безбрежност,

в която литваш - бяла и щастлива,

докосваща с най-чувствената нежност!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??