Apr 30, 2023, 6:12 PM

Докосване 

  Poetry » Love
606 1 2

Сестра си на морето - вече зная,

че то безкрайно много те обича,

с вълните си понесло към безкрая

усмивката на влюбено момиче!

 

И синьото тъй много ти отива - 

с онази неизказана безбрежност,

в която литваш - бяла и щастлива,

докосваща с най-чувствената нежност!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??