21 авг. 2014 г., 09:24

Докосване 

  Поэзия
932 0 12

 

Копринено стръкче трева.

Откъсват го галещи пръсти.

Тревата ли? Аз съм това.

И пръстите също.

 

Наоколо свети добро.

Красиво ми става от него.

Доброто ли? Въздух е то.

Със пръсти го гледам.

 

Миг светъл, не свършвай сега.

Постой още няколко срички.

Сега ли? Почти без следа

нанейде изтича...

 

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??