24 авг. 2015 г., 22:52

Докосване.... 

  Поэзия » Любовная
1660 1 44

 

 

                                          

 

                                           нощно разбудени
                                           думите
                                           меки и сънни
                                           в ефирна безбрежност
                                           се губят... 
                                           трептящи по тихия връх
                                           на ресниците
                                           страстно с привкус 
                                           на незримо докосване
                                           нежност разливат...
                                           сълзяща 
                                           и топла от тебе 
                                           към мене
                                           в среднощен рисунък
                                           потича
                                           изписваща 
                                           с пръсти от чувственост 
                                           щрих
                                           на завършеност
                                           в перлено
                                           бяло...

 

 

 

                                           музика... Bryan Ferry - Jealous Guy

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??