30 дек. 2008 г., 21:02

Докосване 

  Поэзия
493 0 2
Докосване на мисли
се слива във нощта.
Вселени малки, ярки,
проблясват сред дъжда.
Те капките използват
във призма да блестят
и някак да прочистят
грешния си път.

Докосване на мисли
през точки светлина,
като светулки малки
пътуват през света.
Летят и осветяват
пътя си навред,
докосват, нажежават
замръзналия ред.

Докосване на мисли,
магическа искра,
тя огън ще подпали,
променяйки света.
И там, сред същината
на сивия ни ден
две мисли ще се срещнат
във миг обикновен.

© Дениз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??