-Докторе, кажи,
защо сърцето ме боли?
Докторът ме гледа строго:
-Човече, зле си много!
-А каква е мойта диагноза?
-Любов поел си в смъртоносна доза!
-Чух, че за сърце разбито
лекарство вече имало открито.
-Това е плод на нечия фантазия,
аз препоръчвам - евтаназия...
© Виктор Горов Все права защищены