22.12.2009 г., 14:33 ч.

Докторе, кажи... 

  Поезия » Хумористична
1124 0 3

-Докторе, кажи,

защо сърцето ме боли?

 

Докторът ме гледа строго:

-Човече, зле си много!

 

-А каква е мойта диагноза?

-Любов поел си в смъртоносна доза!

 

-Чух, че за сърце разбито

лекарство вече имало открито.

 

-Това е плод на нечия фантазия,

аз препоръчвам - евтаназия...

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??