27 окт. 2011 г., 15:53

Допир на жена 

  Поэзия
958 0 26

 

Под пръстите ми тази мекота

е прелестната слабост на жената.

Безсилието нежно на плътта.

Безпаметният блян на сетивата.

 

Ръцете ми сънуват топъл сън.

От кожата остава само пяна.

Безкрайно уязвима е отвън.

Душа, преди да бъде обладана.

 

Не искам да изплаша този миг.

Дори ръцете ми вървят на пръсти.

Сподавен шепот в сянката на вик

е допирът ú, който ме разтърсва.

 

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??