Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Дори да си далече скъпа.
Дори да си безкрайно тъпа.
Дори мъжете всеки ден,
да сменяш – както стори с мен.
За мене ти си шекерлия,
защото пълна съм чекия.
Макар и да си леблебия,
то, аз съвсем не съм сайбия,
на твоята раздрънкана "тепсия".
Kакво от туй, че "тенекия"
ми връзваш с някого сега?
Какво от туй, че никнат ми рога?
Aз ще те любя, ’щото си ми скъпа!
Защото все си спомням пъпа,
на който свърших под луната –
заврян в градинската салата!
© Бостан Бостанджиев Все права защищены