1.12.2006 г., 22:40 ч.  

Дори 

  Поезия
540 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Дори да си далече скъпа.

Дори да си безкрайно тъпа.

Дори мъжете всеки ден,

да сменяш – както стори с мен.

За мене ти си шекерлия,

защото пълна съм чекия.

 

Макар и да си леблебия,

то, аз съвсем не съм сайбия,

на твоята раздрънкана "тепсия".

 

Kакво от туй, че "тенекия"

ми връзваш с някого сега?

Какво от туй, че никнат ми рога?

 

Aз ще те любя, щото си ми скъпа!

Защото все си спомням пъпа,

на който свърших под луната

заврян в градинската салата!

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав!!
  • Който не е еротоман, не е нормален или принадлежи към друг биологичен вид!
  • защото все си спомням пъпа,
    на който свърших под луната...
    заврян в градинската салата!
    ...
    Честно, разсмя ме, обаче...
    Бре,Бостане, ти еротоман ли си?
Предложения
: ??:??