24 июн. 2007 г., 06:29

Дори не знам... 

  Поэзия
692 0 2
Дори не знам защо обикнах те...
три прости думи... и една усмивка,
един миг... но бе достатъчен...

Погледна ме... усмихна се...
луната отрази се в очите ти...
и сърцето ми вече те обичаше...

Стъписано те гледах и мълчах...
исках само твоя глас да чувам...
да ехти... единствено за мене... вечно.

Сега, когато знаеш истината,
недей ме спира, нека те обичам...
аз и в мечтите си съм си щастлива...

Ще те гледам тихо отстрани,
ще мълча... и дума няма да изричам...
дори душата ми да се разкъсва... и да ме боли...

Няма да ти преча... нямам право...
няма...
Дори не знам защо ли те обикнах...

© П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??