Когато грип в живота ти неканен влезе
изчезват всички сили, музи и мечти.
Желаеш само сън дълбок да те превземе,
да забравиш, че всяка точка в тялото боли.
Когато грип в живота ти неканен влезе
нужна ти е мама, само тя ще те спаси –
с попара, с чай, с масаж и да поседне
до леглото ти и мрънканьето да търпи.
Когато грип в живота ти неканен влезе
не му се давай, домакин добър ти не бъди!
На кашлица и хрема да върлуват не давай време
отвори прозореца широко и досадника пусни да отлети!
© Боряна Христова Все права защищены
Благодаря ти! Бъди здрава и ти! ❤