19 мая 2012 г., 01:31

Дошла е Пролетта 

  Поэзия » Для детей
484 0 0

Минзухарче се разпукна,

разцъфтяха се цветя.

Ручейче в гората рукна.

Дошла е Пролетта.

 

Последно сбогом - казва Снежко -

ще се видим нагодина.

На разходка е излязъл Ежко,

Зайо засади градина.

 

Шарена дъга простря се,

над селото заблестя,

славейче ширта оглася,

щъркелче на стряхята се спря.

 

© Михаела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??