19.05.2012 г., 1:31 ч.

Дошла е Пролетта 

  Поезия » За деца
474 0 0

Минзухарче се разпукна,

разцъфтяха се цветя.

Ручейче в гората рукна.

Дошла е Пролетта.

 

Последно сбогом - казва Снежко -

ще се видим нагодина.

На разходка е излязъл Ежко,

Зайо засади градина.

 

Шарена дъга простря се,

над селото заблестя,

славейче ширта оглася,

щъркелче на стряхята се спря.

 

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??