След толкова земи пропити с кръв
и многото погубени животи,
дошло е време - пъпната ни връв
да скъсаме със руските идиоти.
Във днешно време нищо не дължим
на путинските ватенки и орки.
Нас - стига ни - съветският режим:
годините със ленински опорки.
Пострадахме от “братската любов”,
а кучешката поза ни… додея.
За друг живот - народът е готов,
но не и за сибирска гонорея.
Пък тези в Кремъл, вече са на път:
империята… няма да успее.
С войните… ще се свърши, а светът
по-мирно без рашисти ще живее.
Юри Йовев
Април 2024 г
© Yuri Yovev Все права защищены