24 мар. 2011 г., 21:02

Достатъчно... 

  Поэзия » Любовная
618 1 1

Не си ми дал достатъчно,
а може би пък аз
сънувам твърде вятърно.
Донеси ми захлас,
но някак, между бризовете
много се протри
и бавно се изнизваше.
Ти не видя дори...
Не беше там достатъчно,
а може би при мен
задръсти се с остатъчно
и няма място за преполовено време.
Не обичаш достатъчно,
а аз обичах прекалено,
и се изчерпах да давам душата си.
И днес от тебе всичко ще си взема...

 

24. 03.2011г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • чудесно е!Моля искам някой да помогне,как се взима достатъчно или няма смисъл.....Поздрави!
Предложения
: ??:??