19 июн. 2021 г., 22:43

Достатъчно 

  Поэзия
218 1 0

Достатъчно за себе си живях,

с душата си сега Те моля.

Признавам много пропилях,

съдбата ми лежи в ръката Твоя.

 

Отдавна всяка мисъл в мен вали,

но тази скръб ме съживява,

защото Бездна в бездната твори

насища ме с утеха и ме напоява.

 

Достатъчно за себе си живях.

С Теб искам във съзвучие да заживея.

В сърцето с радост ближния прибрах,

в синхрон минутите с небето пеят.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??