21 окт. 2008 г., 21:31

"Достойният финал" 

  Поэзия
448 0 0
 

Блясък, декори,

шумотевица и цветове - хиляди!

Бързо отминава всичко,

мигове - сякаш волни птички.

Малчуганите - вече големи какички и батковци,

ослушват се за последния училищен звън,

очакващи новия свят навън.

Всички толкова красиви -

като кукли живи!

Усмихнати, с погледи игриви,

чакат по пътя си да отпътуват!

Поток от цветя...

Феерия от емоции...

и мечти безброй!

Денят им се усмихва,

а училището мило за сбогом им помахва!

 

***

Достойният финал настана,

нощта се изгуби в блясък от стомана

и „децата" разбраха - животът сега настана!

 

С обич на 12 Б клас - винаги в сърцата!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??