Блясък, декори,
шумотевица и цветове - хиляди!
Бързо отминава всичко,
мигове - сякаш волни птички.
Малчуганите - вече големи какички и батковци,
ослушват се за последния училищен звън,
очакващи новия свят навън.
Всички толкова красиви -
като кукли живи!
Усмихнати, с погледи игриви,
чакат по пътя си да отпътуват!
Поток от цветя...
Феерия от емоции...
и мечти безброй!
Денят им се усмихва,
а училището мило за сбогом им помахва!
***
Достойният финал настана,
нощта се изгуби в блясък от стомана
и „децата" разбраха - животът сега настана!
С обич на 12 Б клас - винаги в сърцата!
© Криси Всички права запазени